Blog

Prikkl blog

We houden je graag op de hoogte van hoogte van onze ontwikkelingen. Lees er alles over in onze blogberichten.


"Een persoonlijk en transparant gesprek is het meest krachtige middel om financiën uit de taboesfeer te halen en het juiste financiële bewustzijn bij mensen te creëren.”
Luchtvaart Community Schiphol (LCS) kent drie founding partners: het ROC van Amsterdam & Flevoland, Royal Schiphol Group en KLM. De stichting richt zich op het verbinden van onderwijs, de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven op Schiphol, en richt zich op het versterken van de arbeidsmarkt en duurzame werkgelegenheid op Schiphol. Op Schiphol werken maar liefst 65.000 mensen. Onder hen veel mensen die fysiek zwaar werk doen, een grote groep mbo’ers en uitzendkrachten. Een groot aantal werkt in een 24/7-omgeving; onregelmatige diensten dus.
"We willen voorkomen dat onze medewerkers door te weinig informatie verkeerde beslissingen nemen."
“We willen voorkomen dat onze medewerkers door te weinig informatie verkeerde beslissingen nemen.” Vorig jaar werden verschillende bedrijven in de industrie vanuit de vakbonden gevraagd hun medewerkers kennis te laten maken met het Generatiepact. Kort gezegd maakt het pact mogelijk dat ouderen minder gaan werken. Ook Teijin Aramid – een internationaal bedrijf dat hoogwaardige aramidevezels